Mysig första adventsfrukost

 
 
Imorse for jag till kyrkan vid 9-tiden för att vara med i första adventsgudtjänst. Jag har nyss flyttat hit och har alltså börjat den här kören nyligen. Tyvärr var kyrkan inte alls lika mysig som den jag sjöng i förut. Den här var en relativt modern byggnad, den byggdes 1969 medan min gamla kyrka byggdes 1885 och är en stor kyrka med höga fönster, stora kristallkronor med massa stearinljus på och otroligt högt i tak. Längst fram brukar de även ställa upp en jättestor julgran, förvisso i plast, men så stor och mäktig ändå. Om jag far dit något innan jul ska jag försöka fota!
 
Efter adventsgudtjänsten så for jag hem och vi åt denna supermysiga frukost (självklart lästes även "När första ljuset brinner" när vi tände ljuset. Lussekatterna gjorde jag för någon vecka sedan med Emmas julbloggs recept, de är verkligen så goda! Brödet har jag också bakat själv med detta recept, superenkla att göra och så goda! Den varma chokladen gjordes extra söt och jag skulle ha kunnat dricka litervis av den, den blev verkligen lyckad. Det saknades bara lite vispad grädde, det är verkligen så gott. Är ändå så nöjd med frukosten!
 
Inatt ska jag jobba, men de har adventspyntat så fint så jag får sån myskänsla av att vara här. Så härligt avslut på första advent.